Thursday, June 28, 2018

Ja za bolji recept nisam probala-neodoljivi krompir za cistu desetku










JA BOLJI RECEPT NISAM PROBALA: NEODOLJIVI KROMPIR ZA ČISTU DESETKU !
Sastojci – 1 i pol kg krompira – pola litre vrhnja za kuhanje – 2 dl mlijeka – 1 dl ulja – 1 vrećica praha juhe od gljiva – nešto papra, vegete i peršunova lista – po želji sira
Priprema Oguliti krompir i narezati na ploške. Začiniti paprom i vegetom i izmiješati. Prah juhe od gljiva pomiješati sa vrhnjem bez grudica, pa dodati mlijeko i ulje, te peršun sitno sjeckan i izmiješati. Krompir složiti u tepsiju promjera 30-ak cm i preliti pripremljenim vrhnjem i sastojcima. Peći u već zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva 35-40 minuta. Na kratko izvaditi van i obilato posuti ribanim sirom onoliko koliko volite. Vratiti na još 10-ak minuta da se sir otopi.

No comments:

Post a Comment